سادست؛ چون برای رسیدن به یک کاهش وزن مطلوب،فقط کسر کالری دریافتی(صرفا نخوردن) کافی نیست!
باید دیگر عوامل تحت تاثیر و نقششون و سازگاری های بدن رو هم در نظر گرفت؛تا بتونیم بالانس منفی رو ایجاد کنیم.
عواملی که با شروع رژیم در بدن اتفاق میوفته و معمولا هم در کاهش وزن های ناموفق و یا استپ های وزنی (چون نادیده گرفته میشن و بهشون توجه نمیشه) پیش میاد؛ازجمله:
کل انرژی مصرفی روزانه TDEE
میزان یا نرخ متابولیسم استراحتی REE
نرخ متابولیسم غیر استراحتی NREE
نرخ متابولیسم پایه BMR
هزینه انرژی مصرفی جهت فعالیتهای غیرورزشی و ناخوآگاهانه NEAT
اثر ترموژنز(گرمازایی)مواد غذایی TEF
نرخ انرژی مصرفی جهت فعالیتهای ورزشیEAT
در تصویر؛از بالا اولی که کم اثرترینه با ورزش(هر ورزشی)،
دومی با مصرف پروتین و فیبر،
سومی با تحرک روزانه غیر از ورزش
و چهارمی با وزنه و دایت بریک و احتمالا ری فید تقویت میشن.
با رژیم به تنهایی،نهایتا طرف چپ ترازوی تعادل انرژی،یعنی کالری خروجی(energy out) هم افت میکنه و کم خوردن رو خنثی میکنه و کاهش وزن متوقف میشه!
#بدن_فوق_العاده_هوشمنده
پس ما هم هوشمندانه عمل کنیم.